Şehit Öğretmen Durmuş Güçlü İlkokulu
Doğan Mahallesi 1261 Sokak No10 Merkez SİİRT

VİZYON

Dünya ile aynı anda ilerleyebilmek, toplum içinde söz sahibi olabilmek tam donanımlı birey olmayı gerektirir. Tam donanımlı bireyleri de ancak sadece bulunduğu alanda değil bir çok alanda yetkin olan ve yaşı kaç olursa olsun içinde öğrenme arzusu bitmeyen öğretmenler yetiştirebilir. Okulumuz; öğretmenin, eğitim öğretim faaliyetlerindeki rolünün en önemli etken olduğuna inanan ve eğitim kadrosunu bu hassasiyetle oluşturan, bu yolda planlamalarını yapan ve öğrencilerin önce birey olduğunu bilerek yetiştirmeyi hedefleyen bir eğitim kurumudur.

MİSYON

Ezbere dayanmayan, kendine güvenen ve sorunlarını kendi çözebilen, saygılı, takım çalışmasını benimsemiş; sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen, bunu yaşam biçimi haline getirebilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, insani, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, geliştiren, koruyan, vatanını, bayrağını, milletini ve tüm insanlığı seven, özbenliğini bilerek, bunları milletin hizmetinde kullanmayı ilke edinen bir kurumdur.

İkili Öğretim

Sabahçı: Giriş 07:15 Çıkış 11:50 Öğlenci: Giriş 12:00 Çıkış 17:00